Categories
Annonce

Kom godt i gang med at træne i det nye år

Har du taget beslutningen om, at nu skal der ske noget i forhold til sundere vaner i det nye år? Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal gå i gang med og, hvordan? Nye vaner, kræver tilvænning og en del arbejde. Når det eksempelvis handler om at skulle i gang med at dyrke mere motion, så er det med at være stædigt og holde motivationen. Har du brug for tips til at komme i gang, så læs med her.  

Har du hund derhjemme? 

Hvis du har en hund derhjemme, men det typisk ikke er dig som lufter den så ofte, men derimod andre, så kan du altså ændre dette. Du kan eventuelt tage ansvaret for hundeluftning flere gange dagligt. Ikke nok med at hunden får luft, så gør du jo også. Og det er også noget, som tæller i forhold til de daglige skridt. Du kan jo forkæle hunden en dag efter en lang gåtur, med hundelegetøj som ikke kan bides i stykker

Find en træningsmakker 

Det kan være nemmere at slæbe sig afsted til eksempelvis træning eller en anden form for motion, hvis man er flere. Spørg eventuelt en ven, et familiemedlem eller en kollega, om vedkommende vil være med til at dyrke motion sammen. Det kan være meget mere motiverende at være to, som skal afsted til træning.  

Træn derhjemme ved dig selv 

Træning derhjemme, kan måske også være løsningen. Mange mennesker kan nemlig miste motivationen, hvis de ved at de skal udenfor en dør for at skulle dyrke motion. Særligt, hvis vejret er rigtigt dårligt. Har du derfor pladsen derhjemme, så er det måske en meget god idé at lave dit helt eget lille fitnesscenter. Køb eventuelt en kondicykel eller et løbebånd, samt nogle vægte.